You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zomer bij MEiLieve gasten van MEI,

Er ging even wat mis in onze systemen. Daarom ontvang je deze e-mail mogelijk voor een tweede keer. Heb je hem nog niet eerder ontvangen? Lees dan verder.

Hoe gaat het met jullie? De koffers al bijna gepakt of klaar voor een zomer in eigen land?
Wij blijven deze zomer in Amersfoort en ons restaurant is voor jullie geopend. Zin om onze verrassende, lokale en duurzame gerechten te proberen? Schuif bij ons aan tafel!

Zomer met MEI

In de maanden juli en augustus kun je onze pure smaken komen proeven. Superchique dineren met weet ik hoeveel gangen? Nee hoor, bij MEI eet je waar je zelf zin in hebt. Je kunt een 3, 4, 5 of 6-gangen menu kiezen, maar we vinden het net zo leuk als je je eigen menu samenstelt met gerechten van onze kaart. En heb je alleen maar zin in een drankje aan de bar? Ook dat vinden we gezellig. Alles kan en alles mag bij MEI deze zomer!

Schuif gezellig aan voor een hapje en een drankje aan de bar

Lepeltje Lepeltje Lokaal - 24 t/m 27 augustus 

Alvast voor in je agenda: van 24 augustus t/m 27 augustus a.s. staan wij op Lepeltje Lepeltje Lokaal in het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort. Een foodtruck festival, dit keer met alleen maar keukens van Amersfoortse bodem. We zijn er op:

Donderdag 24 augustus 16:00-23:00
Vrijdag 25 augustus 14:00-01:00
Zaterdag 26 augustus 12:00-01:00
Zondag 27 augustus 12:00-22:00

Lokaal, duurzaam, puur

De vaste gasten weten het al; lokaal zit in ons DNA. Wat we lokaal oogsten vind je 's avonds op je bord. De grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze menukaart plukken we zelf, in de moestuin van de Eemlandhoeve. Echt lokaal en vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmest. Onze vlees en vis is afkomstig van een lokale biologische boerderijen en een duurzame visverkoper. We halen onze ingrediënten bij de Lindenhoff in Baambrugge en Bunschoten in Huizen.  Door lokaal te koken en ons aan te passen aan het ritme van de natuur zijn we toekomstbestendig.

 

Chef kok Marco Blok

Openingstijden

We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur.

Voor feesten en partijen openen we ook de andere dagen van de week graag onze deuren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tot gauw!

Team MEI
 

Volg MEI ook op  en 

 
 
 
 Terug naar Nieuwsbrief archief