You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ETEN bij MEI - zondag 17 septemberLieve gasten van MEI,

We gaan iets heel tofs doen. Aanstaande zondag organiseren we ETEN bij MEI, een intiem foodfestival in de buitenlucht. 17 september staan de deuren van restaurant MEI open en is iedereen vanaf 15.00 uur welkom op het Havik in Amersfoort. 

20 jaar Krommestraat

De reden voor dit feestje? We zitten dit jaar 20 jaar in de Krommestraat. Dat gaan we vieren en dat doen we natuurlijk met goed eten. Marco zorgt voor drie gerechten, er zijn heerlijke wijnen of een fris pilsje. Onze buren van de Velvet Music Store zorgen voor de muzikale omlijsting, met afwisselend een DJ en enkele artiesten. Aanmelden of reserveren is niet nodig. Je kunt aan komen waaien tussen 15.00 en 20.00 uur. 

De drie gerechten tijdens ETEN bij MEI

Tijdens ETEN bij MEI kunnen bezoekers in een van de mooiste straatjes van de historische binnenstad van Amersfoort genieten van de pure smaken van MEI. In een fijne setting kan een drietal typische MEI gerechten geproefd worden. Er is biet gegaard op de BBQ met feta en geroosterde hazelnoot en een frisse salade van tomaat, heilbot, olijven en zwarte knoflook. Ook wordt er Ilperhoen met Coco de Paimpol en ui geserveerd.

 

Biet gegaard op de BBQ Frisse salade Ilperhoen

 

Praktische informatie

Locatie Havik, Amersfoort
Aanvang Vanaf 15.00 uur
Muziek

15:00 Velvet Store DJ team
15:30 Scyler
16:00 Velvet Store DJ team
18:00 Aaron Asbury
18:30 Velvet Store DJ Team
20:00 Einde

Einde 20.00 uur

 


Tot de 17e!

Team MEI
 

Volg MEI ook op  en Terug naar Nieuwsbrief archief