You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Lepeltje Lepeltje + Buiten eten bij MEILieve gasten van MEI,

Staat Lepeltje Lepeltje Lokaal al in jullie agenda? Komend weekend kun je een lang weekend genieten van al het culinaire dat Amersfoort te bieden heeft. Daar kunnen wij natuurlijk niet ontbreken. Vanaf morgen staan wij op dit lokale foodtruck festival in het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort. Ons restaurant is daarom dit weekend gesloten en dat is een extra reden om naar Lepeltje Lepeltje Lokaal te komen en van onze gerechten te proeven. Zien we je daar? We zijn er op de volgende dagen:

Donderdag 24 augustus 16:00-23:00
Vrijdag 25 augustus 14:00-01:00
Zaterdag 26 augustus 12:00-01:00
Zondag 27 augustus 12:00-22:00

 

We zijn van 28 augustus t/m 12 september op vakantie 

It's a dirty job but someone's gotta do it. Wij sluiten 2 weken want we gaan op vakantie. Vanaf woensdag 13 september gooien we iedere woensdag tot en met zaterdag de tent weer open vanaf 18.00 uur. Reserveer nu alvast het beste tafeltje. 

 

 

Save the date! Minifestival Buiten eten bij MEI

We gaan iets heel leuks doen. Op zondag 17 september organiseren we een mini foodfestival aan het eind van onze straat. We nodigen iedereen die van lekker eten en drinken houdt uit voor dit foodfestival op het Havik in Amersfoort. Verse ingrediënten, pure smaken en duurzame producten staan centraal. Verwacht naast topeten ook een knap glas wijn, een fris pilsje en muzikale omlijsting. Zet Eten bij MEI op 17 september alvast in je agenda!


Tot gauw!

Team MEI
 

Volg MEI ook op  en Terug naar Nieuwsbrief archief