Lokaal staat in ons DNA. Wat we lokaal oogsten vind je 's avonds op je bord. De grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze menukaart plukken we zelf, in de moestuin van de Eemlandhoeve. Echt lokaal en vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmest. Onze vlees en vis is afkomstig van een lokale biologische boerderijen en een duurzame visverkoper. We halen deze ingrediënten bij de Lindenhoff in Baambrugge en Bunschoten in Huizen. Door lokaal te koken en ons aan te passen aan het ritme van de natuur zijn we toekomstbestending.
We vinden het belangrijk om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Daarom werken we alleen met biologische producten en gebruiken we producten van lokale, biologische boerderijen en duurzame visverkopers.
Heb je specifieke wensen? laat het ons weten!
Bel ons (0334610222) voor meer informatie of stuur een mail (info@mei-amersfoort.nl)
De favoriete gerechten van de chef's!
6 gangen menu 70 euro, 5 gangen 63 euro, 4 gangen menu 56 euro.
MENUKAART | |
---|---|
Om mee te beginnen | |
Mais Kippenlever, augurk, mais |
8 |
Gillardeau oester p.st Komkommer, uienazijn |
5 |
Makreel Dashi, mierikswortel |
8 |
Brood van Elsenburg & Sebastiani Boerenboter, fleur de sel |
5 |
Gerechten | |
Spruit Rode ui, mosterd, Crème fraîche |
15 |
Savooiekool Bloemkool, kerrie, sherry, desembrood, Noorse kreeft |
18 |
Boerenkool Grondappel, dille, gepekelde groene tomaat, Schol |
16 |
Artisjok Peterselie, rode peper, Tarbot |
28 |
Knolselderij Cantharellen, Hoeve ei |
14 |
Zandwortel Lavas, ui, Wilde eend |
25 |
Citroen Chocolade, koffie, hazelnoot |
11 |
Pompoen Duindoornbes, verveine, Harde wener, Roomijs |
12 |
Kaas assortiment Peer, krentenbrood |
15 |