You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het menu van MEI is samengesteld met het beste wat de natuur op dit moment te bieden heeft. Zorgvuldig bereid met liefde en respect voor het product.
 

Dit seizoen tref je op het menu mooie winterse producten met een verhaal. Prachtige zoete zandwortelen van de Bretonse kust. Mooie spruiten van de volle Nederlandse grond. Heerlijk romige Zeeuwse oesters uit de Oosterschelde en harde kaas van schapen die grazen op Texel. Deze producten zijn de basis van een menu waar je warm van wordt.
 

Hoe je kiest en wat je kiest mag je helemaal zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld de gerechten samen delen. Als je echt niet kunt kiezen, laat je dan gerust verrassen.
4 gerechten uit de kaart E45 p.p. (per tafel te bestellen)

 

MENUKAART  
APERITIEF
ROGGE/TARWE BROOD | ZWARTE KNOFLOOK BOTER 4.5
ZEEUWSE PLATTE 000 | BIESLOOK | UIENAZIJN 4 p.s.
COPPA DI AMERSFOORT | CHAMPIGNON | TIJM 9
MENU
RAUWE MAKREEL | BERGAMOT | VENKEL | KARNEMELK 13
SPRUITEN | RICOTTA SALATA | GRANNY SMITH | ROGGEBROOD 11
BOERENKOOL | RODE MUL | ZURE UI 14
KIP | LAPSANG SOUCHONG | JONGE COURGETTE 14
SKREI | REMOULADE 16
ANDIJVIE | HAZELNOOT | ZWARTE OLIJF | BRUINE BOTER 12
ZANDWORTEL | KERRIE | TOMAAT 12
KRIELAARDAPPEL | WINTERTRUFFEL | PETERSELIE 16
HERTENSCHENKEL | RODEKOOL 15
DUBBELDOEL KOE LENDE | KAANTJES 18
KAAS & DESSERT
NEDERLANDSE KAZEN | ROZIJN | MACADAMIA 12
SCHAPENKAAS | GIESER WILDEMAN | MISO 8
BABA | VANILLE | AANGEZUURDE ROOM 9
CHOCOLADE | BARBABIETOLE ARROSTO | ROZEMARIJN 10