Restaurant MEI serveert een menu dat past bij de natuur. Deze wordt samengesteld én bereid door Marco Blok. In het menu komen de passies van Marco samen: er wordt gekookt met hoogwaardige, lokale ingrediënten, waarmee duurzame, simpele en uitzonderlijke gerechten worden gemaakt.
Marco staat alleen in de keuken daarom kunnen we geen rekening houden met alle allergieën en dieetwensen, we vragen je begrip hiervoor.
Wel mogelijk: Vegetarisch, zwanger, vlees, vis, schaal en schelpdieren. (mits vermeld bij de reservering)
Niet mogelijk: Veganistisch, gluten en lactose.
Op vrijdag en zaterdag serveren we enkel een vast 5-gangen menu. Je kunt het menu uitbreiden met extra kaas.
Op woensdag en donderdag kun je naast het 4- of 5-gangen menu de gerechten ook los bestellen.
MENUKAART | |
---|---|
Om mee te beginnen | |
Bells Isle oester p.st Komkommer, uienazijn |
5 |
Kalfspaté Mosterd, Amsterdams zuur |
10 |
Knolselderij Mierikswortel, lavas, zonnebloempitten |
6 |
Brood van de Nieuwe Stadsbakkers Peterselieboter |
5 |
Gerechten | |
Prei Venkel, dille, roze peper, Rog |
17 |
Zwarte truffel Bildtstar, olijf, champignon |
21 |
Spruit Hazelnoot, olde Remeker kaas, ui, Baambrugs big |
22 |
Rode biet Boerenkool, sjalot, Damhert |
28 |
Bloedsinaasappel Duindoornbes, witte chocolade, Crème fraîche |
12 |
kaas assortiment Pruim, kletzenbrood |
16 |
4-gangen menu | 58 |
5-gangen menu | 68 |