Restaurant MEI serveert een menu dat past bij de natuur. Deze wordt samengesteld én bereid door Marco Blok. In het menu komen de passies van Marco samen: er wordt gekookt met hoogwaardige, lokale ingrediënten, waarmee duurzame, simpele en uitzonderlijke gerechten worden gemaakt.
Marco staat alleen in de keuken daarom kunnen we geen rekening houden met alle allergieën en dieetwensen, we vragen je begrip hiervoor.
Wel mogelijk: Vegetarisch, zwanger, vlees, vis, schaal en schelpdieren. (mits vermeld bij de reservering)
Niet mogelijk: Veganistisch, gluten en lactose.
Op vrijdag en zaterdag serveren we enkel een vast 5-gangen menu. Je kunt het menu uitbreiden met extra kaas.
Op woensdag en donderdag kun je naast het 4- of 5-gangen menu de gerechten ook los bestellen.
MENUKAART | |
---|---|
Om mee te beginnen | |
Bells Isle oester p.st Komkommer, uienazijn |
5 |
Kalfspaté Mosterd, ingelegde groenten |
10 |
Rode biet Mierikswortel, lavas |
6 |
Brood van de Nieuwe Stadsbakkers Petreselieboter |
5 |
Gerechten | |
Venkel Tomaat, dille, roze peper, Rode mul |
17 |
Romanesco Witte ui, hoorn des overvloeds, hazelnoot, Sint Jakobsschelp |
19 |
Zuurkool Aardappel, dragon, spekbokking, Leng |
28 |
Knolselderij Prei, oerwortel, morieltjes, Fazant |
28 |
Pompoen Duindoornbes, witte chocolade, sinaasappel, Crème fraîche |
12 |
kaas assortiment Pruim, kletzenbrood |
16 |
4-gangen menu | 56 |
5-gangen menu | 66 |