You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

De natuur bepaalt het menu

Restaurant MEI serveert een menu dat past bij de natuur. Deze wordt samengesteld én bereid door Marco Blok. In het menu komen de passies van Marco samen: er wordt gekookt met hoogwaardige, lokale ingrediënten, waarmee duurzame, simpele en uitzonderlijke gerechten worden gemaakt.

 

Marco staat alleen in de keuken daarom kunnen we geen rekening houden met alle allergieën en dieetwensen, we vragen je begrip hiervoor. 

 

Wel mogelijk: Vegetarisch, zwanger, vlees, vis, schaal en schelpdieren. (mits vermeld bij de reservering)

 

Niet mogelijk: Veganistisch, gluten en lactose.

 

Op vrijdag en zaterdag serveren we enkel  een vast 5-gangen menu. Je kunt het menu uitbreiden met extra kaas.

 

Op woensdag en donderdag kun je naast het 4- of 5-gangen menu de gerechten ook los bestellen.


 

MENUKAART  

Om mee te beginnen
Bells Isle oester p.st
Komkommer, uienazijn
5
Kalfspaté
Mosterd, ingelegde groenten
10
Rode biet
Mierikswortel, lavas
6
Brood van de Nieuwe Stadsbakkers
Petreselieboter
5

Gerechten
Venkel
Tomaat, dille, roze peper, Rode mul
17
Romanesco
Witte ui, hoorn des overvloeds, hazelnoot, Sint Jakobsschelp
19

Zuurkool
Aardappel, dragon, spekbokking, Leng
28
Knolselderij
Prei, oerwortel, morieltjes, Fazant
28

Pompoen
Duindoornbes, witte chocolade, sinaasappel, Crème fraîche
12
kaas assortiment
Pruim, kletzenbrood
16

4-gangen menu 56
5-gangen menu 66