You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Menu

LOKAAL | DUURZAAM

Lokaal staat in ons DNA. Wat we lokaal oogsten vind je 's avonds op je bord. De grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze menukaart plukken we zelf, in de moestuin van de Eemlandhoeve. Echt lokaal en vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmest. Onze vlees en vis is afkomstig van een lokale biologische boerderijen en een duurzame visverkoper. We halen deze ingrediënten bij de Lindenhoff in Baambrugge en Bunschoten in Huizen. Door lokaal te koken en ons aan te passen aan het ritme van de natuur zijn we toekomstbestending.

 

We vinden het belangrijk om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Daarom werken we alleen met biologische producten en gebruiken we producten van lokale, biologische boerderijen en duurzame visverkopers.

 

Heb je specifieke wensen? laat het ons weten!
Bel ons (0334610222) voor meer informatie of stuur een mail (info@mei-amersfoort.nl)

 

De favoriete gerechten van de chef's!

6 gangen menu 70 euro, 5 gangen 63 euro, 4 gangen menu 56 euro.



 

MENUKAART  

Om mee te beginnen
Biet
Dille, pompoen
6
Gillardeau oester p.st
Komkommer, uienazijn
5
Reepaté
Mosterd, ingelegde groenten
10
Kip Kerrie
Bleekselderij, appel, rijst
8
Boekweit tartelette
Doperwten, crème fraîche, mierikswortel, lavas
9
Brood van Elsenburg & Sebastiani
Kruidenboter
5

Gerechten
Tomaat
Rabarberolie, Goudsbloem , roze peper, Makreel
17
Courgette
Beluga linzen, remoulade, witte ui, Feta
15

Asperges
Zuurdesem, bieslook, Heilbot
26
Sperziebonen
Boterbonen, cantharellen, knoflook, Gasconne kalf
28

Limoen
Koffie, chocolade, boekweit
12
Charantaise meloen
Wortel, vemouth
12
kaas assortiment
Abrikoos, krentenbrood
15