You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Menu

LOKAAL | DUURZAAM

Lokaal staat in ons DNA. Wat we lokaal oogsten vind je 's avonds op je bord. De grote verscheidenheid aan groenten en kruiden op onze menukaart plukken we zelf, in de moestuin van de Eemlandhoeve. Echt lokaal en vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmest. Onze vlees en vis is afkomstig van een lokale biologische boerderijen en een duurzame visverkoper. We halen deze ingrediënten bij de Lindenhoff in Baambrugge en Bunschoten in Huizen. Door lokaal te koken en ons aan te passen aan het ritme van de natuur zijn we toekomstbestending.

 

We vinden het belangrijk om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Daarom werken we alleen met biologische producten en gebruiken we producten van lokale, biologische boerderijen en duurzame visverkopers.

 

Heb je specifieke wensen? laat het ons weten!
Bel ons (0334610222) voor meer informatie of stuur een mail (info@mei-amersfoort.nl)

 

De favoriete gerechten van de chef's!

6 gangen menu 70 euro, 5 gangen 63 euro, 4 gangen menu 56 euro.



 

MENUKAART  
Om mee te beginnen


Mais
Kippenlever, augurk, mais
8
Gillardeau oester p.st
Komkommer, uienazijn
5
Makreel
Dashi, mierikswortel
8
Brood van Elsenburg & Sebastiani
Boerenboter, fleur de sel
5

Gerechten
Spruit
Rode ui, mosterd, Crème fraîche
15
Savooiekool
Bloemkool, kerrie, sherry, desembrood, Noorse kreeft
18
Boerenkool
Grondappel, dille, gepekelde groene tomaat, Schol
16

Artisjok
Peterselie, rode peper, Tarbot
28
Knolselderij
Cantharellen, Hoeve ei
14
Zandwortel
Lavas, ui, Wilde eend
25

Citroen
Chocolade, koffie, hazelnoot
11
Pompoen
Duindoornbes, verveine, Harde wener, Roomijs
12
Kaas assortiment
Peer, krentenbrood
15